INFO

Sijainti

Sataman Yö järjestetään Jyväskylässä Lutakonaukiolla. Tapahtuma-alue on kävelymatkan päässä Jyväskylän keskustasta. 

Aluekartta

Liput

Lipunmyynti on käynnissä TIKETISSÄ ja LIPPUPISTEESSÄ.

Aikataulu

18.00 ... portit auki    
18.45 ... Pariisin Kevät    
20.15 ... Poets of the Fall    
21.45 ... Disco Ensemble    
23.30 ... Manic Street Preachers (UK)    
01.00 ... alue sulkeutuu

Ikäraja

Tapahtuma on ikärajaton, mutta alle 14-vuotiaiden suositellaan saapuvan paikalle huoltajan seurassa. Alle 2-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi lipullisen aikuisen seurassa. Tapahtuman anniskelualue on K-18.

Esteettömyys

Mikäli asiakas tarvitsee päivittäisiin toimiinsa avustajaa, pääsee avustaja tapahtumaan samalla lipulla avustettavan kanssa. Jotta asiat sujuvat sutjakasti, suosittelemme avustajakortin, ystäväkortin tai muun vastaavan asian mukaan ottamista lipunmyyntipisteelle. Kyseiset kortit eivät kuitenkaan ole pakollisia.

Tapahtuma-alueella on pyörätuolikatsomo.

Ruokailu

Sataman yössä kattaus parhaita festariruokia

Sataman Yössä tapahtumavieraat pääsevät nauttimaan kotimaisten ja ulkomaisten huippuartistien lisäksi myös valikoimasta Suomen maukkainta festivaaliruokaa. Ravintolamme ja ruokarekkamme tarjoilevat nälkäisille musiikinystäville käsin valikoidun kattauksen festareiden parhaimmista herkuista. 

Festarigrilli

Festarigrilli tarjoaa perinteisen festivaaliruoan jo yli 15 vuoden kokemuksella! Ruokateltastamme löydät grilliruokien klassikot – lihaisat makkaraperunat, suussa sulavat kanavartaat, falafelit ja kebabin talon omien kastikkeiden kanssa. Vai miltä kuulostaisi kesän ehdoton herkku, voissa paistetut kuusamolaiset neulamuikut?

Burger Beast

MMRRRR! Purilaispetomme loihtii nälkäisille musiikinystäville burgerit, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Maukkaiden artesaanibriossien välistä löydät Black Angus -rotukarjaa tai käsintehtyjä falafelpihvejä sekä Poppamiehen makuhermoja hyväilevät kastikkeet, savuisesta omenabarbequesta raikkaan hedelmäiseen karibialaiskastikkeeseen ja habaneron poltteeseen.

Kariniemen kanavaanari

Kariniemen Kanavaanari Food Truck tarjoaa kanaruokia aivan uudenlaisella twistillä. Ruokarekka tarjoilee kanan ystäville valikoiman maukkaimpia kanaherkkuja niin pieneen kuin suureenkiin nälkään aina 100% kotimaisesta kanasta. Tarjolla on artesaanibriossiin tehdyt mehevät kanaburgerit, tuliset wingsit, sormisyötävät ja raikkaat kanasalaatit talon omien kastikkeiden ja dippien kanssa.

Kafferosteriet Löfbergs

Pimenevässä kesäillassa niin makean kuin suolaisen nälkään herkkujaan tarjoaa Ruotsin lahja maailmalle, Kafferosteriet Löfbergsin katukahvila. Kahvilamme tarjoilee Löfbergsin 112 vuoden kokemuksella tummaksi paahdettua kahvia, rouskuvia leipiä ja ainutlaatuisia pienleipomon leivonnaisia.

Turvallisuus

Tapahtuman turvallisuuden hoitaa Enjoy Turva.
Tutustu Enjoy Turvan palveluihin ja muihin asiakastapahtumiin.

 

Noudata tapahtumajärjestäjän ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta alueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

 

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtumapaikoille on ehdottomasti kielletty.

 

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda

- pulloja, purkkeja, tölkkejä
- sateenvarjoja
- retkituoleja
- juomia
- lemmikkejä
- mitään aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne...
- järjestelmäkameraa, videokameraa tai selfiekeppiä
- omia radiopuhelimia
- kuljetus- ja valokuvauskoptereita
- jv-liiviä muistuttavia vaatekappaleita

Valokuvaus / videokuvaus 

Esitysten kuvaaminen ammattilaiskäyttöön tarkoitetuilla järjestelmäkameroilla ja järjestelmäkameroiden tuonti alueelle on kielletty ilman kuvauslupaa. Kuvauslupa myönnetään vain median edustajille akkreditoinnin kautta. 

Tavallisilla pokkarikameroilla sekä puhelimella esitysten valokuvaaminen yleisön joukosta on sallittua.

Esitysten videokuvaaminen on kielletty. 

Media

Mediakuvat Sataman Yö 15.6.2018, kuvaaja: Eino Nurmisto

Median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille tarkoitettu akkreditointi on avattu. Täytä hakemuksesi TÄÄLLÄ.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä osoitteeseen tapahtumat@nelonenmedia.fi. Laita otsikoksi Sataman Yö.